Referenties

Referenties

Proppie (Franse Bulldog)

Onze Proppie is vorige week voor het eerst naar de doggy daycare Zoetermeer geweest en vond het helemaal geweldig. Ze hebben verstand van honden en verzorgen ze dan ook prima!

 

 


 

Ally (Westie / West Highland White Terriƫr)

Mijn naam is Ally en ik heb hiervoor in Ierland en Engeland gewoond en ben nu sinds een jaar in Nederland. Van alle plaatsen die ik ken is Doggy Day Care mijn meest favoriete. Het is 1 groot plezier, ik ben gek op alle buiten activiteiten en heb hier al heel veel fijne hondenvriendjes.
Ik ben altijd blij als ik hier ben en soms mag ik zelfs blijven slapen.

Vooral mijn vrouwtje/baasje is erg opgelucht dat er hier zo goed voor mij gezorgd wordt. Wij zijn blij dat we de hondenopvang Doggy Day Care gevonden hebben, voor ons is het de perfecte plek.
Ally & Bettina

 

 


 

Dango (Rednose Pitbull)

Onze pup Dango heeft het hier erg gezellig en leuk! Zodra ik de auto uitstap weet hij gelijk het huis te vinden, en rent altijd gelijk naar de voordeur!
Zodra ik hem haal is Dango hardstikke moe van het spelen.

Hij wordt goed verzorgd, en ze zijn erg lief voor hem! Service is echt goed!! Voor ieder een aanrader, om je hondje erheen te brengen!

 

 


 

Uggie (Mopshond / Pug)

Prima verzorging. Uggie vind het altijd leuk om daar te komen. Ze is wel vaak de kleinste maar het wandelen met de andere honden gaat heel goed.

 

 


 

Coco (Witte/Zwitserse Herder/Keeshond)

Een leuke plek voor mijn hondje, zodat hij nooit meer alleen hoeft te zijn. Zeer goede prijs voor de beste kwaliteit, nu krijgt Coco de tijd en aandacht die hij nodig heeft.